hyrbil logo    
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudanden först

 

Tillgänglig på App Store

Boka hyrbil direkt på din telefon

 

 

Hyrbil Kroatien

Hem > Hyrbil Kroatien

 

Jämför pris på biluthyrning

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kroatien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

 

Jämför 1 200 biluthyrare och spara upp till 80 %

 

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

Inga kreditkortskostnader

Inga dolda avgifter

24-timmars kundservice

 

 

Populära destinationer i Kroatien

 

Dubrovnik

Från kr. 142,-

per dag

Rijeka

Från kr. 137,-

per dag

Split

Från kr. 128,-

per dag

 

 

 

Dubrovnik

Dubrovnik Flygplats

Karlovac

Makarska

Mali Losinj

Opatija

Osijek

Porek

Pula

Rijeka

Rijeka Flygplats

 

Rovinj

Sesvete

Sibenik

Split

Split Flygplats

 

Varazdin

Velika Gorica

Zadar

Zagreb

Zagreb Flygplats

 

Kroatien miniguide

Hyrbil Kroatien

Biluthyrning Kroatien

Kroatien (ca 4,5 miljoner invånare år 2009) är belägen nordväst om Balkan. En smal landremsa bildar en kustremsa vid Adriatiska havet, där det finns flera stora öar och en omfattande skärgård. Kroatien, som fram till 1991 var en del av den jugoslaviska republiken, gränser eller till Bosnien och Hercegovina, Montenegro , Serbien,Ungern och Slovenien .


Klimatet i Kroatien är varierande - med ett typiskt medelhavsklimat längs kusten, medan det är mycket regn-rika områden i fjällen längre in i landet. Landets största turistmål är den kuststäder längs den adriatiska kusten.   I övrigt har landet en hel del vacker natur. Förutom den magnifika kust Kroatien har en grön och bördig inlandet, medan områden i norr och nordväst domineras av Dinariska Alperna.


Kroatiens huvudstad, Zagreb - som har ett utbud av kulturella och historiska sevärdheter att visa upp - har ca. 780.000 invånare. Den ligger ungefär i mitten av landet.Andra större städer finns främst längs kusten, där Rijeka , Split och Dubrovnik är den mest kända.


Den största flygplats - Pleso International Airport - ligger vid huvudstaden Zagreb .Annars finns det också stora flygplatser med internationell trafik inklusive i Dubrovnik och Split .


Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i hela Kroatien inklusive turist städerna Dubrovnik, Split och Rijeka. Pröva vårt användarvänliga sökmotor och boka hyrbil i 3 enkla steg.

 
     
 

Hyrbilguiden.se

Information

Support

Följ oss

Mest besökt