hyrbil logo    
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudanden först

 

Tillgänglig på App Store

Boka hyrbil direkt på din telefon

 

Hyrbil Skopje

Hem > Hyrbil Makedonien > Skopje

 

Jämför pris på biluthyrning

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Skopje inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

 

Jämför 1 200 biluthyrare och spara upp till 80 %

 

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

Inga kreditkortskostnader

Inga dolda avgifter

24-timmars kundservice

 

 

Skopje miniguide

Hyrbil Skopje

Biluthyrning Skopje


Skopje är huvudstad i republiken Makedonien , som ligger i Povardarie regionen.Staden ligger på båda sidor om floden Vardar och har 470.000 invånare (2003).


Staden grundades av illyrne och erövrades av romarna under det fjärde århundradet, har också varit under serbisk styre och tillhörde det ottomanska riket. I 1963 staden drabbades av en jordbävning som drabbade de flesta i staden. Kurshumli En är en av tre hotell som fortfarande finns kvar från medeltiden.


På den högsta höjd av Skopjes Kale-fästning, som byggdes av den bysantinska kejsaren Justinianus på 1000-talet. Det är vacker utsikt över staden. Staden har flera kyrkor och moskéer. Sultan Murat moské är den största Balkan. Bit Pazaar är den största matmarknad i Skopje. Staden håller Skopje Summer Festival varje år, och Skopje Jazz Festival i oktober.


Flygplatsen, Skopje Aleksandar Makedonski International , uppkallad efter Alexander den store, ligger 20 kilometer utanför staden.

 
     
 

Hyrbilguiden.se

Information

Support

Följ oss

Mest besökt