hyrbil logo    
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudanden först

 

Tillgänglig på App Store

Boka hyrbil direkt på din telefon

 

Hyrbil Luleå

Hem > Hyrbil Sverige > Luleå

 

Jämför pris på biluthyrning

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Luleå inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

 

Jämför 1 200 biluthyrare och spara upp till 80 %

 

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

Inga kreditkortskostnader

Inga dolda avgifter

24-timmars kundservice

 

 

Luleå miniguide

Hyrbil Luelå

Biluthyrning Luleå - Foto: © Kurt Stüber

De kustnära stad Luleå i nordöstra delen av Sverige vid Bottniska viken, och har ca 74.000 invånare (2009).Staden är administrativt centrum för Luleå kommun och Norrbottens län.

 

Luleå grundades 1621 och är känt för sin vackra korallrev gård. Staden har också en viktig hamn och ett kommersiellt centrum för regionen.

 

Några av de mest besökta attraktionerna i Luleå: Norrbottens museum - med utställningar inom områdena konst, kultur och nutida, Kulturhuset - i konsthall och konsert skede, Luleå Domkyrka från 1887 i nygotisk stil, Tekniker House - en populär science center för hela familjen med interaktiva utställning och Planetarium.

 

10 km norr om staden är en turistattraktion Gammelstad Kirkeby på en liten ö i floden Lule. Platsen är listat på UNESCO: s världsarvslista, och hus en stenkyrka från 1300-talet, omgiven av 400 gamla trähus och en stor samling av kyrkans rum och salonger kyrkan. På grund av de långa avstånden i området hade till kyrkan besökare på sin tid av vistelsen, för att bara åka hem nästa dag

 

Luleå Airport är ca. 10 km sydost om centrum och Norrlands största flygplats.

 
     
 

Hyrbilguiden.se

Information

Support

Följ oss

Mest besökt