hyrbil logo    
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de bästa erbjudanden först

 

Tillgänglig på App Store

Boka hyrbil direkt på din telefon

 

Hyrbil Miami

Hem > Hyrbil USA > Miami

 

Jämför pris på biluthyrning

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Miami inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

 

Jämför 1 200 biluthyrare och spara upp till 80 %

 

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

Inga kreditkortskostnader

Inga dolda avgifter

24-timmars kundservice

 

 

Miami miniguide

Hyrbil Miami

Biluthyrning Miami

Miami ligger på sydöstra kust, i Florida vid Atlanten, och har 410.000 invånare (2008). Staden har stora turism - med 10 miljoner besökare per år och är också en av USA: s viktigaste centra för handeln och ekonomin. Miami är också en viktig hamnstad - där hamnen är utgångspunkten för kryssningstrafiken i Karibiska havet.

 

Det finns bra shopping, nöjesställen, konstgallerier, parker och museer. Du kan också besöka djurparken och "Miami Seaquarium" - Där det finns möjligheter att mata och leka med delfiner.

 

9 km öster om centrum, Miami Beach - med den berömda byggnader art deco vid havet Ocean Drive. Miami Beach är också känt för sitt breda sandstränder, palmer, lyxhotell, restauranger och nattklubbar.

 

En timmes bilresa från Miami Everglades National Park - som är upptagna på UNESCO: s världsarvslista. Det finns många sällsynta växter och djur, och nationalparken är särskilt känd för sina många alligatorer.

 

Miami International Airport ligger 11 km väster om centrum.

 
     
 

Hyrbilguiden.se

Information

Support

Följ oss

Mest besökt