Hyrbil Stockholm

Jämför 1 200 leverantörer och spara upp till 70 % på biluthyrning

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanterat låga priser

tick-2 Inklusive försäkring och skatt

tick-2 Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm

Biluthyrning Stockholm

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Stockholm inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Stockholm miniguide

Hyrbil Stockholm

Biluthyrning Stockholm

Stockholm (intygas vara en stad sedan 1200-talet) är Sveriges huvudstad och Nordens största stad.Den har ca. 1,3 miljoner invånare (cirka 2 miljoner, om förorter ingår). Stockholm ligger vid den svenska ostkusten – i slutet av Stora Mälaren – gör det också en stor port.

Skärgården har satt sin starka prägel på Stockholm – både därför att det är perfekt och täcker ett stort område, och eftersom den ursprungliga staden var byggd på flera öar. Vattendrag och stora grönområden är fortfarande en viktig del av Stockholms centrala delar.

Av alla Stockholms sevärdheter tas här med endast ett litet urval. Den ursprungliga stadskärnan – Gamla stan – som finns på City Island, är i sig en attraktion. Här hittar du även Stockholms vackra domkyrka, Storkyrkan (nämns först i 1279) och Stockholms slott (svenska kungens officiella residens, oppføry i slutet av 1600-talet). Och i den närliggande Helgeandsholmen är imponerande 110-åriga riksdagshuset.

På halvön Djurgården är några av Stockholms mest besökta attraktioner.Här är en sådan Vasamuseet med antika orlogsskipet Vasa från 1628 – och Skansen, som båda innehåller ett utomhus museum och en djurpark.

Stockholm har två internationella flygplatser: Den gamla flygplatsen Bromma, nu Skavsta ) (9 km väster om staden) och den nya största flygplats Arlanda (40 km norr om staden, i riktning mot Uppsala).