Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Oslo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oslo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oslo miniguide

Oslo

Biluthyrning Oslo

Oslo, med ca 590.000 invånare (2010), är huvudstad och största stad. Den ligger i den centrala östra delen av Norge, South Norge – chef för Oslofjorden. Flera floder flyter genom staden – inklusive TV och telefon.

Oslo grundades omkring år 1048, och var huvudstad fram till 1314, senare under 1814 – då unionen med Danmark upplöstes. Staden har en viktig hamn med färjeförbindelser till både hemma och utomlands, och både Oslo fjorden och bergen kring staden är en populär destination för friluftsliv och rekreation.

Huvudstaden har ett rikt kulturliv med över 50 museer, många konstgallerier, operan, teatrar, konsertlokaler och platser nattliv.

Några av de populäraste turistattraktionerna i Oslos Kungliga Slottet (Royal Palace) – som är den norska kungens huvudsakliga hemvist, det kungliga palatset, huvudgatan Karl Johans gate ”(som sträcker sig från Centralstationen i sydöst och upp till slottet i nordväst) – med populära affärsdistrikt på båda sidor av gatan, Oslo Cathedral från 1697, parlamentet, National Theatre från 1899 – och de gamla universitetsbyggnader.

Andra attraktioner, Akershus fästning (ursprungligen från 1299), Gamla Aker kyrka från 1100-talet (stadens äldsta byggnad), den Holmenkollen med skidor museum, Frognerparken med Vigeland Park (Sculpture Park), National Gallery med dess samling av Edvard Munchs bilder, Kon-Tiki-museet, Fram Museum , norska Maritime Museum och Ibsen Museum.

Av de nyare attraktioner till Operahuset nämns. Det är i Bjørvika – och invigdes 2008.

Oslo Airport – Gardermoen är Norges största flygplats, och är ca. 50 km norr om centrum.

Hyra bil finns på flera platser i Oslo, inklusive Oslo flygplats Gardermoen , Asker tågstation, i mitten och på Økernveien.Vi garanterar låga priser på hyrbil i Oslo. Prova sökmotorn ovan för att se priser och tillgänglighet av hyrbilar.

 

Svenska