Hyrbil Oslo Gardermoen Flygplats

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Oslo Gardermoen Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oslo Gardermoen Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oslo Gardermoen Flygplats miniguide

Hyrbil Oslo Gardermoen Flygplats

Biluthyrning Oslo Gardermoen Flygplats

Behöver du en hyrbil när du kommer till Gardermoens flygplats i Oslo? Att hyra bil vid flygplatsen är ett smidigt alternativ till kollektivtrafiken och det finns många olika typer av hyrbilar att välja mellan. För att vara säker på att hitta den för ändamålet mest passande hyrbilen är det en god idé att boka bilen i förväg. Genom att jämföra priser från olika hyrbilsföretag kan du hitta den billigaste bilen. 

Allmän information om Gardermoen

Oslos flygplats Gardermoen (OSL) ligger i Gardermoen mellan kommunerna Nannestad och Ullensaker omkring 50 kilometer norr om Oslo. Det är Norges största flygplats och den näst största i Norden efter Kastrup i Köpenhamn. Det finns både expresståg och bussar som på regelbunden basis går mellan Oslo och flygplatsen. Hyrbilsföretag såsom Hertz, Europcar, Sixt, Avis och Budget finns alla i ankomsthallen vid tågstationen. 

2009 passerade 18,1 miljoner resenärer Gardermoens flygplats. Flygplatsen öppnade 1998 och erbjuder direktflyg till 94 internationella destinationer och 23 destinationer inrikes. Flygplatsen är bas för flygbolagen Norwegian Air Shuttle och SAS. Terminal 2 öppnade 2017, vilket var fyra år senare än den ursprungliga planen. Med den nya terminalen har Oslos flygplats nu kapacitet att ta emot 28 miljoner passagerare. Några populära inhemska destinationer är Stavanger, Bergen, Trondheim och Tromsö. Internationellt är Alicante, Malaga, Rom, Pisa och Mallorca populära resmål. 

Gardermoen har omkring 20 butiker och ungefär lika många barer, kafeer och restauranger. Flygplatsen erbjuder också WiFi, banktjänster och tre lounger. Det finns ett flertal skulpturer på terminalerna, som är kända för sina ”sound showers” – installationer som spelar upp ljud från naturen när du befinner dig under dem. Radisson Blu Airport Hotel ligger omkring 100 meter från terminalen. 

Testa vår sökmotor för att jämföra olika hyrbilar. Hitta den billigaste bilen idag! 

Utflyktstips

Om du ska åka till Oslo, följ E6:an mot centrum. Körtiden är omkring 40 minuter. Oslo har många sevärdheter, såsom Det Kongelige Slottet, Karl Johans Gate, Stortinget, Akershus Festning och Operahuset bara för att nämna några. Utöver detta bjuder Oslo på ett rikt utbud av kultur och underhållning, såväl som bra shopping. 

Med en hyrbil från Gardermoens flygplats kan du också besöka Lillehammer som ligger 147 kilometer från flygplatsen. Lillehammer har ett fantastiskt olympiskt museum med utställningar som skildrar de olympiska spelen i modern tid. Andra sevärdheter är det Norska Postmuseet och Maihaugens friluftsmuseum som inkluderar 200 historiska byggnader. En av dessa är Garmo Stave kyrkan från 1200-talet. Storgatan i Lillehammers centrum är en sevärdhet i sig med sina låga trähus. Gågatan erbjuder såväl butiker som gallerier och kaféer. 

Svenska