Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Trondheim

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Trondheim inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Trondheim miniguide

Trondheim

Biluthyrning Trondheim

Trondheim (170.000 invånare år 2010) ligger i syd-Trøndelag län – genom Nidelva, Trøndelag utgången av Trondheimsfjorden. Staden grundades 997 av Viking kungen Olav Tryggvason, och var huvudstad under perioden 1030 till 1217.

Trondheim är idag ett populärt turistmål, och är också ett stort kommersiellt centrum och transportnav för regionen. Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ) dockning i staden dagligen.

Den majestätiska katedralen – startade på 1100-talet – är stadens största turistattraktion, åtgärder och Norges nationella helgedomen. Nidarosdomen är också en av Nordens mest intressanta medeltida byggnader.

Andra sevärdheter i Trondheim omfatta den höga kolonnen med statyn Olav Tryggvason står på torget i centrum, Gamla stan Bridge, med sina snidade portaler, Vår Frus kyrka från 1200-talet, ärkebiskopen palats – byggstenar av sten från 1200-talet, Kristiansten fästning från 1648 och Munkholmen – en liten ö ligger 2 miles från centrala Trondheim område – där du kan se en del av Munkholm fästning från 1600-talet.Färjan till ön, som också är ett populärt friluftsområde med bra simning.

Trondheim har ett flertal museer – inklusive Technology Museum (ett universitet museum med natur-och kulturhistoria på utställningar), Maritime Museum, Science Centre (en populärvetenskaplig aktivitetscenter med ett planetarium), Ringve Museum (National Museum of Music och musikinstrument), botanisk trädgård, Judiska museet – och ett antal konstmuseer och gallerier.

De 124 meter höga Tyholttårnet är en populär turistattraktion i Trondheim. Besökare får en spektakulär utsikt över staden från tornet observation däck, som ligger 70 meter över marken. Du kan också besöka den roterande restaurangen ”Egon”.

Trondheims flygplats – Trondheims flygplats ligger 32 km öster om centrum

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i staden Trondheim och Trondheim Værnes flygplats .Vi har ett bra utbud av hyrbilar på både destinationer och en del av de bilar som kan hyras är Toyota Avensis, Ford Focus Kombi, Volkswagen Golf, Audi A3, BMW 3-serien, Toyota minibuss och Mercedes C klass. Prova sökmotorn och boka en hyrbil i tre enkla steg.

 

Svenska