Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Røros

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Røros inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Røros miniguide

Røros

Biluthyrning Røros

Røros (3.640 invånare år 2009) är en by i kommunen Røros, som ligger i syd-Trøndelag län. Kommunen gränsar i öster till Sverige. Landskapet i Røros är kuperad med stora öppna utrymmen, och är över 600 m. Dessutom har kommunen flera sjöar och två nationalparker – Femundsmarka och Forollhogna nationalpark.

 

Røros är en gammal Bergstad med ett antal kulturlämningar, och är fullt upptagna på UNESCO: s världsarvslista. Røros kopparverk startades 1644 och var i drift fram till 1977. Idag tillhör istället Røros Museum.

 

Nästan 1 miljon människor besöker Røros årligen, och museet i Smeltehytta på Malmplassen är stadens största attraktion. Museet med sin utställning ”världsarvet Røros med sin gruvdrift historia. Du bör också besöka Slagg Road Malmplassen där Røros invånare bodde innan, och en guidad tur på Olav Mine (som är 13 km från centrum) rekommenderas också.

 

Den populära vintermarknaden – Rørosmartnan – är ett årligt evenemang i februari. Marknaden varar i fem dagar, och har ca 80.000 besökare varje år.

 

Den regionala flygplatsen Röros flygplats, belägen 2 km väster om stadens centrum och har direktflyg till Oslos flygplats Gardermoen.

 

Svenska