Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Nice

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nice inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nice miniguide

Hyrbil Nice

Biluthyrning Nice

Nice är beläget på den franska Rivieran (Côte d’Azur), och är en av Frankrikes största städer.Det är administrativt centrum i departementet Alpes-Maritime regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur. I Nice hem till ca 350.000 personer, men staden är centrum för en större tätort (inklusive det angränsande städerna Antibes och Cannes) med en sammanlagd befolkning på nästan 1 miljon.

Som så många andra städer på Medelhavet, var Nice grundades under antiken (ca 350 f.Kr.Kr) av grekerna. Genom historien har staden varit under föränderliga regimer – och den italienska inflytande har varit mycket stark – som fortfarande känns. Endast år 1860 var Nice definitivt franska.

Attraktionerna i Nice är många. Mest kända är förmodligen de mest fantastiska havet Promenade des Anglais, som löper parallellt med den långa populära stranden.Annars är ruinerna av det gamla slottet La Colline du Château och katedralen Notre Dame nämns. Utöver detta är staden speciellt känd för sin livliga och varierande nattliv.

7 km väster om Nice är Frankrikes näst mest trafikerade flygplats – Aéroport Nice Côte d’Azur .

Biluthyrning i Nice har aldrig varit billigare. Prova vår användarvänliga sökmotor och boka en bil direkt. Angivna priser inkluderar alla nödvändiga försäkringar och obegränsad milkostnad.

 

Svenska