• Hem
  • /Hyrbil Frankrike

Hyrbil Frankrike

Jämför 1 200 leverantörer och spara upp till 70 % på biluthyrning

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanterat låga priser

tick-2 Inklusive försäkring och skatt

tick-2 Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm

Biluthyrning Frankrike

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Frankrike inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Frankrike miniguide

Frankrike

Biluthyrning Frankrike

Frankrike (64 miljoner invånare år 2009) ligger i västra Europa – och gränsar till Belgien , Luxemburg , Tyskland , Schweiz , Italien, Andorra och Spanien .Dessutom Furstendömet Monaco, som är en självständig stat vid Medelhavskusten, omgivet av Frankrike. Utöver de Medelhavsland också gränsar till Atlanten och Engelska kanalen.

Frankrikes landsbygd består av låglandet i norr och väster, medan mitt i Frankrike är täckt av berg region i centrala massivet.I sydväst, mot Spanien är i Pyrenéerna bergskedjan, och vi finner Alperna i öster (där Frankrike möter Schweiz och Italien ).Den högsta toppen i Alperna är Mont Blanc (4807 m).

Frankrike har oftast ett tempererat klimat med relativt varma somrar och milda vintrar. Längs Atlantkusten är ett något blötare kustklimat, medan södra Frankrike kännetecknas av ett varmare och torrare Medelhavsklimat.

Huvudstaden av landet, Paris , är Europas största storstadsområde.Det finns nästan 12 miljoner människor här (omkring 2,2 miljoner i innerstaden), och är ett stort turistmål med många berömda landmärken.

Andra större städer i Frankrike Marseille , Lyon , Toulouse , Bordeaux , Strasbourg och Nice .Frankrike är särskilt känd för sitt kök och för sina kvalitetsviner – och är också en av Europas stora kulturella nationer.

Frankrikes största flygplats, Charles de Gaulle International Airport (aka Roissy Airport) – som ligger 30 km nordost om Paris.

Hyrbilguiden.se har en av de bredaste sortiment av hyrbil i Frankrike. Vid beställning genom oss är du garanterad låga priser på biluthyrning för de flesta destinationer.