Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Caen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Caen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Caen miniguide

Hyrbil Caen
Biluthyrning Caen

Caen är beläget i norra Frankrike i Basse-Normandie.Staden är huvudstad i Calvados avdelningen, som ligger vid floden Orne, 15 kilometer från Engelska kanalen. Ca.120.000 invånare bor i Caen. Porten är ansluten till kanalen genom ett farleden i Ouistreham. Härifrån båten till brittiska Portsmouth.

Caen är kanske mest känd som hemstad Vilhelm Erövraren. Han grundade staden år 1066, och gavs en finansiell uppsving när han erövrade England. I 1204, den stad på den franska kungens händer. Under revolutionen var en av Caen Girondists viktigt stöd poäng. Caen bombades och delvis förstördes av de allierade i 1944, då det var centralt för Operation Overlord. De Caen Memorial Museum är beläget, en fred museum   avsedd för D-Day.Så är också landning stränder Arromanches och den amerikanska kyrkogården strax utanför Caen. Art Museum   Caen har verk av kända konstnärer som Rubens, Rembrandt och Monet, bland annatVilhelm Erövraren är begravd i Saint-Etienne kyrka från 1300-talet.

Den närmaste flygplatsen är Caen, sju kilometer utanför centrum.