Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Alicante

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Alicante inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Alicante miniguide

Alicante

Biluthyrning Alicante

Alicante är huvudstad i provinsen Alicante och är beläget vid Medelhavskusten, och från dess exporterade hamn russin, vin, frukt och olivolja. Alicante är den näst största staden i regionen Valencia med en befolkning på ca. 315.000 (2009) i staden och över 450.000 i huvudstadsregionen. Detta är Spaniens åttonde största storstadsområde och staden är en av de snabbast växande i landet.

Många kopplar Alicante med långa stränder, palmer och grönt hav, och staden är en mycket populär turistattraktion. Dessutom Alicantes historiska stad som grundades av fenicierna år 325 f.Kr. Kr. I gamla stan kan man se flera historiska byggnader och attraktioner, inklusive det medeltida slottet Santa Barbara är en av de största i landet. Alicante är en mycket rik stad och tidsgränser med många parker att Monte Benacantil med eukalyptusträd. Karnevalen i februari och påskhögtiden är bara en av flera Festligheter hålls varje år.

Alicante Airport ligger ca 10 km utanför staden

Alicante och Alicante flygplats är den mest populära destinationerna för bokning av hyrbil i Spanien .Det är extremt tuff konkurrens så att priserna är mycket låga. Hyrbilguiden.se göra sitt yttersta för att pressa ner priserna och att beställa tidigt kan du få bilar på en bra bit under $ 100 per dag om du beställer mer än 5 dagar. Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på flera platser i Alicante-området, även på Alicante flygplats. Några av våra bilar är: Peugot 107 och 207, Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Ford Kombi, Citroen Picasso, VW Touran – 7 platser, Alfa 159 och Audi A4.

 

Svenska