• Hem
  • /Hyrbil Spanien

Hyrbil Spanien

Jämför 1 200 leverantörer och spara upp till 70 % på biluthyrning

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanterat låga priser

tick-2 Inklusive försäkring och skatt

tick-2 Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm

Biluthyrning Spanien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Spanien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Spanien miniguide

Spanien

Biluthyrning Spanien

Spanien (ungefär 40 miljoner invånare) täcker ett område på 504.782 km2, och är det största landet på den iberiska halvön (Pyreneerna-halvön). I norr har Spanien en gemensam gräns med Frankrike och Andorra – och i västra Portugal .I övrigt har landet en lång kustlinje på Medelhavet i väster och söder – och Atlanten i nordväst (söder om Biscaya Bay) och söder (väster om Gibraltar). Av det spanska territoriet utanför Iberiska halvön måste Kanarieöarna utanför nordvästra Afrikas kust och Balearerna skärgård i Medelhavet nämns.

Det finns flera stora bergsområden i Spanien. Det största och mest berömda är Pyrenéerna i norr och Sierra Nevada i söder (där det högsta berget på det spanska fastlandet – Mulhacén   (3.478 m) ligger).Den spanska slätterna dominera eller det inre av landet, medan både öster och väster om Gibraltar är långa sträckor av sandstränder (inklusive Costa del Sol och Costa Blanca) – som har gjort dessa områden de mest populära turistområdena i Spanien – om man tittar bort från Kanarieöarna och Balearerna.

Vädret i Spanien varierar kraftigt, men kan grovt indelas i tre huvudtyper: Längs kusten i öster och söder är det medelhavsklimat med torra, varma somrar – men längs västra kusten är Atlanten kustklimat. Resten av landet kännetecknas av ett kontinentalt klimat.

Kapitalet i Madrid är beläget på den spanska slätter, och är också landets sørste stad (3,2 miljoner invånare – och ca. 7 miljoner i huvudstadsregionen).Andra större städer är Barcelona , Valencia , Sevilla , Zaragoza och Malaga .

Spaniens största flygplats är Barajas International Airport i Madrid – men också Barcelonas internationella flygplats (El Prat) och Alicante flygplats har en mycket trafik.

Hyrbilguiden.se har en av de bästa urvalet av biluthyrning i Spanien. När du hyr en bil genom oss är du garanterad ett lågt pris på hyrbil i Spanien som vi får priser från flera bolag. Biluthyrning i Spanien har aldrig varit billigare. Gör en sökning i sökmotorn över och blir förvånad över den låga priser och stort utbud.