Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Denia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Denia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Denia miniguide

Hyrbil Denia
Biluthyrning Denia

Denia är en charmig hamnstad i utkanten av Alicante i Spanien .

Segelbåt hamn tecken på rikedom i den lilla staden trots den låga befolkning på nästan 40 000En annan milstolpe som bekräftar välståndet i slottet Castillo de Denia som ligger högt på en klippa med utsikt över staden. Det finns också arkeologiska museum. Som en spansk kuststad finns här som miles av sandstränder med oändligt utbud av vattensporter. Dykning och fiske är också populärt i vikarna. Bergsformationer erbjuda möjligheter till klättring, ridning och terrängcykling. I hjärtat av stadens butiker och restauranger på varandra och menyer består av traditionella spanska rätter som tapas och paella.

Under sommarmånaderna kommer det att finnas en separat okseløp i town”Toros en el mars”vilket också innebär Bulls i havet. Detta är en manlighet test för unga män som kör framför oksegalloppen och ut till havs.

Denia har inga lokala flygplats, men det närmaste alternativet är att flyga till Alicante med en bussförbindelse därifrån.