Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Castellon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Castellon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Castellon miniguide

Hyrbil Castellon
Biluthyrning Castellon

Castellon är en spansk provins, stekker över 112 km längs Medelhavet i Spanien .Vi lever 140   000 personer med ett ständigt växande antal.Castellon erbjuder de flesta av de naturliga glada turister med flera vandringsleder och bergsområden. Staden har en historia som går tillbaka till medeltiden och i den gamla delen vilar många historiska byggnader från renässansen och gotiska ursprung. Staden är full av katedraler, skrymslen och palats. Missa inte El Fadri, ett 58 meter högt klocktorn från 1500-talet och Santa Maria domkyrka.

För de äventyrslystna kan Castellon erbjuda den mest inom idrotten aktivt äta som segling, vindsurfing, dykning, ridning och cykling. Det finns också två golfbanor i stan.

Orange växer längs gatorna och inbjuder till mysiga promenader i staden, medan den öppna marknaden kan verkligen ge er semester känslan av köpslående marknader.

Närmaste flygplats finns i Valencia (VLC), men du kan även flyga till Barcelona (BCN) och Reus (REU).