Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Menorca

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Menorca inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Menorca miniguide

Hyrbil Menorca
Biluthyrning Menorca

Balearerna skärgård i Medelhavet har i många år varit en av Spaniens mest populära turistområden. Mallorca och Ibiza är förmodligen den mest kända öarna här, men Menorca är inte mindre attraktiv. Här har det skett en uppgörelse sedan förhistorisk tid, och spår av det kan fortfarande ses i den stora samling av megalitiska monument från stenåldern och bronsåldern – ett av de riktigt stora turistattraktioner på ön.

Menorca, också har en turbulent historia. Här har det funnits en bas för pirater, och att den arabiska och den brittiska har dominerat området i varje period. Idag Menorca en fridfull plats, som drar sina intäkter främst från de många feriegjestene komma hit.

Men de flesta Menorca mindre erfarenhet som drabbats av massturism och stress än Mallorca och Ibiza. Det finns också vackra bergsområden utanför de byggnader där du kan få en känsla av orörd natur. Annars är det naturligtvis vackra stränder på flera ställen längs kusten. Menorca har cirka 80.000 invånare. Många av dem bor antingen i huvudstaden Mahon och den näst största stad Ciutadella.

Mao Flygplats Flygplats ligger sydväst om Mahon