Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mallorca

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mallorca inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mallorca miniguide

Hyrbil Mallorca
Biluthyrning Mallorca

Mallorca är den största av öarna som utgör Balearerna och är hem till cirka 800 000 människor.I början av 50-talet vann denna ö många turister ”hjärta och har varit en hög profil charter destination och är fortfarande ett favoritresmål för många. Och med goda skäl. Hedonist, vandrare och älskare söker en romantisk semester hittar det de letar efter på Mallorca. Stränder, stad och natur är de ingredienser som omfattar alla typer av behov.

Ett stabilt och varmt klimat har förmodligen varit den största attraktionen under åren, men ön har mer att erbjuda än bara om sol.

I den urbana huvudstaden Palma kan handla gärna njuta frukterna av att turismen har satt sina spår och lämnade inga pengar i detta semesterparadis i årtionden.

Mallorca har en egen flygplats i Palma de Mallorca (PMI) och ligger ungefär åtta kilometer från huvudstaden

.

Hyra bil på Mallorca är billigt genom Hyrbilguiden.se. De priser som du i din sökning jämförs från flera välkända nationella och internationella biluthyrning leverantörer.Detta garanterar våra kunder låga priser på biluthyrning på Mallorca.