Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bilbao Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bilbao Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bilbao Flygplats miniguide

Hyrbil Bilbao Flygplats
Biluthyrning Bilbao Flygplats

Bilbao Flygplats (BIO) ligger ca 10 km norr om Bilbao .Det finns en buss mellan flygplatsen och centrum av Bilbao. Det finns fem olika bilföretag på flygplatsen finns Hertz, Avis, Europcar, National rar och Solms.

3.654.951 passagerare besökte Bilbao Airport under 2009. Den viktigaste grunden för flygbolaget Vueling. Det är den berömda designern Santiago Calatrava har designat flygplatsen och den bör utvidgas så att den är klar att ta emot 8 miljoner passagerare under 2014. Bilbao flygplats som betjänar 16 internationella flygbolag, samt 27 olika destinationer där omkring hälften av dem ligger i Spanien .

Shopping och restaurangområdet på Bilbaos flygplats har nyligen utvidgats så att urvalet är mycket bra. Andra faciliteter inkluderar VIP-lounge, trådlöst internet, ATM, polis och läkare kontor. Det finns hotell på flygplatsen, närmaste, Hotell m.fl. i där.