Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Madrid Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Madrid Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Madrid Flygplats miniguide

Hyrbil Madrid Flygplats
Biluthyrning Madrid Flygplats

Madrid-Barajas flygplats (MAD) ligger 9 km från Madrid. Populäraste tar dig till centrum av Madrid på 12 minuter, och det finns också flera bussar.Den biluthyrningsföretag finns representerade på flygplatsen och ligger i terminal 1 och 4 och är Goldcar Uthyrning, Avis, Europcar, National rar, Hertz, Aero City-Ares Mobile och Sixt.

48.270.581 passagerare besökte Madrid Airport under 2009 vilket gör den till 4. största flygplatsen i Europa och en av de 15 största i världen. Det finns två andra flygplatser i Madrid, Torrejon och Cuatro Viento, men de är små. Madrids flygplats har fyra terminaler att det finns en pendelbuss mellan dem, öppnade den sista av dem under 2006. Från flygplatsen i Madrid, en resa direkt till runt 160 destinationer i världen. Flygplatsen är huvudkontor för sex flygbolag, Iberia, Air Europa, EasyJet, Vueling, Spanair och Ryanair

Madrids flygplats har mer än 100 olika affärer och 30 olika restauranger, kaféer och barer. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, VIP-lounge, konferenscenter, bank, post, lekplats och ett kapell. Flera hotell ligger nära flygplatsen, bland annat Best Western Hotel Villa De Barajas och Sofitel Madrid Campo de las Nacion.