Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Madrid

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Madrid inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Madrid miniguide

Hyrbil Madrid
Biluthyrning Madrid

Madrid är huvudstad i Spanien har 3,2 miljoner invånare (2007).Det är således en av de största städerna i Europa. Madrid är beläget inåt landet, och har varma, torra somrar och kalla vintrar.

Mittpunkten i Madrid är det livliga torget på torget, ”Puerto del Sol. (Solporten). Det var ursprungligen en grind i muren som omger Madrid i 1400-talet. Senare, snarare än en marknadsplats. Från ”Puerto del Sol,” det finns nio gator, bland annat Calle de Alcalá är den längsta gatan i Madrid med den berömda triumfbågen och Cibeles fontänen. Andra attraktioner i huvudstadens Retiroparken – en av Madrids största och vackraste parker, Museo del Prado – en berömd konstmuseum och Palacio Real – det kungliga palatset. Ett besök i tjurfäktningsarena, är Las Ventas också värt ett besök. Det finns utrymme för 25.000 åskådare! Tjurfäktning säsongen varar från mars till oktober.

Annars erbjuder Madrid fantastisk shopping, speciellt på gatan Gran Via. Staden har också ett pulserande nattliv med många nattklubbar, pubar och restauranger.

På flygplatsen i Madrid är belägen 12 km nordost om centrum och heter Barajas internationella flygplats.