Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Fuerteventura

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fuerteventura inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fuerteventura miniguide

Fuerteventura

Biluthyrning Fuerteventura

Fuerteventura är den näst största av Kanarieöarna, som ligger i Atlanten utanför kusten i nordvästra Afrika. Ön har 86.642 invånare (2004). Tidigare öns industrier, jordbruk och fiske, men idag härrör intäkter   främst från turism.Längs Fuerteventura kustlinje är pittoreska städer med sina små kyrkor och kapell. Gamla väderkvarnar är också ett utmärkande för ön.

Fuerteventura har bekväma runt temperatur år orsakar detta solen och stranden är den huvudsakliga verksamhet turister på ön. Den långa sandstränder och kristallklart vatten perfekt för simning, men även dykning och windsurfing är populära aktiviteter. Öns huvudstad heter Puerto del Rosario och har ca. 28.000 invånare.

Flygplats, Fuerteventura Airport ligger i denna stad.Vi inkluderar även en utomhus skulpturpark med 80 olika skulpturer som är väl värda ett besök.

Huvudstaden är också känd för att ha det bästa nattlivet på ön. Fuerteventura är en familjevänlig ö med flera nöjesparker att dra. Du kan åka på kamelsafari, besöka djurparker eller prova vattenrutschbanor finns på båda länderna.

Svenska