Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Oviedo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oviedo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oviedo miniguide

Hyrbil Oviedo
Biluthyrning Oviedo

Oviedo är huvudstad i provinsen med samma namn och är beläget i den nordvästra delen av Spanien .Staden och provinsen tillhör regionen Asturien och är ca 30 km till Atlantkusten i norr. Det är ca. 450 km till huvudstaden Madrid i sydost, och dess befolkning uppskattas till omkring 225.000 (2009).Oviedo grundades ca. 760 och hade högt inom 900-talet.

Katedralen i Oviedo är ett känt fastighetsmarknad som byggdes på 1300-talet, och här är gravplatsen av flera av de asturiska kungar. Domkyrkan ligger i den gamla staden med sina smala gator och historiska byggnader. Gamla stan, som består av den ursprungliga staden, har knappast förändrats under åren. Flera av de kyrkor som finns i och utanför staden listat på UNESCO: s världsarvslista. Oviedo har många museer att erbjuda sina besökare, bland annat ett arkeologiskt museum och museum Asturien Museum of Fine Arts.

Asturias flygplats ligger knappt 50 kilometer från Oviedo.