Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Jerez

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Jerez inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Jerez miniguide

Hyrbil Jerez
Biluthyrning Jerez

Jerez de la Frontera, Cadiz provinsen tillhör beläget i sydvästra delen av Spanien .Staden ligger cirka 15 km inåt landet, och det tar ca. 40 minuter att köra till provinshuvudstaden Cadiz, belägen på en halvö i Atlanten.Det tar ungefär två timmar att köra till gränsen mellan Spanien och Portugal, och dess befolkning är omkring 200.000 (2008).

Jerez de la Frontera är berömt för att producera sherry, och det påstås att detta vin endast får kallas sherry om den har framställts här. Det finns möjligheter för sherry provsmakning i staden varje sommar höll International Exhibition av Noble viner, ett vin festival. Området är också världsberömd för att höja hästar med spanska, arabiska och engelska blod, och det hade en häst marknad i maj. Alcázar är en morisk fästning från 1000-talet, medan Atalaya Watch Museum har den största klockan samlingen i Europa.

Jerez flygplats är en internationell flygplats belägen ca. 8 km utanför staden.