Hyrbil Portugal

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Portugal

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Portugal inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Portugal miniguide

Portugal

Biluthyrning Portugal

Portugal (10,7 miljoner invånare år 2009) ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Landet gränsar till Spanien i öster och norr och har kust mot Atlanten i söder och väster.Portugal omfattar Azorerna och turistøya Madeira i Atlanten.

Landets längsta flod, Tejo, som flyter från Spanien i öster till Atlanten i väster.

Portugal har kuperad terräng norr om floden Tejo, och definitivt landskapet i söder. I öster – gränsen till Spanien – är Portugals högsta bergskedja Serra da Estrela.Landet är tempererat medelhavsklimat, där de sydligaste delarna av landet är varmare och torrare somrar och mildare vintrar än de nordliga områdena.

Huvudstaden Lissabon , landets största stad med 500.000 invånare (2008).Lissabon ligger på västkusten – där floden Tejo rinner ut i Atlanten. Det ligger på sju kullar, och bland de mest populära turistattraktioner hittar fästningen Torre de Belem, liksom det medeltida slottet Castelo de São Jorge. Staden har också nationell teater, opera, museer och en av de största stadsparker.

Andra större städer i Portugal Porto , Coimbra, Braga, Faro , Portimao, Evora och Leiria.

Landet har betydande turism – särskilt i Algarve i söder. Det finns vackra sandstränder, fantastiska klippformationer och inbjudande bad. Algarve har också 3.000 soltimmar per år.

Den viktigaste flygplatsen i Portugals Aeroporto de Lissabon , som ligger 4 km nordost om huvudstaden.Det är en av de största flygplatserna i södra Europa.

Hyrbilguiden.se erbjuder ett brett urval av hyrbil i Portugal till låga priser. Vissa biluthyrningsfirmor vi jämför populära destinationerna i Faro och Lissabon är Avis, bud, Europcar, National och Alamo.

Svenska