Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ilha Terceira

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ilha Terceira inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ilha Terceira miniguide

Hyrbil Ilha Terceira
Biluthyrning Ilha Terceira

Terceira är ett av de största öarna i ögruppen Azorerna, slom ligger väster om Portugal i Atlanten.På ön där bor cirka 60.000 invånare, varav 21.000 bor i huvudstaden, Angra do Heroismo. Praia da Vitoria är den andra staden en viss storlek på ön som har en Nato-bas.

Angro do Heroismo, troligen går tillbaka till 1450, och med dess historiska centrum och gamla gräs på UNESCO: s världsarvslista. I centrum av staden kyrkan, Igreja da Nossa Senhora da Guia, där sjömannen Vasco da Gamas bror Paulo da Gama är begravd.Från maj till september finns det dagliga tjurfäktningar på ön. På Monte Brasilien är ett slott med en fyra kilometer lång mur som skyddade ön.

Flygplatsen på Teiceira belägen i Lajes, nära Praia da Vitoria, ca 18 miles från Angra do Heroismo. Detta är också en amerikansk militärbas bredvid den civila flygplatsen.