Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Santarem

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Santarem inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Santarem miniguide

Hyrbil Santarem
Biluthyrning Santarem

Santarem är beläget 76 km nordost om Lissabon. 30.000 människor lever centrum, samtidigt som den totala kommunen Santarem har 64.000 invånare. Santarem ligger vid floden Tejo som korsas av en 1234 meter lång bro i Santarem.

Santarem är kanske mest känd som Portugals främsta centrum tjurfäktning, som når den största höjden under landets största jord-mässan i juni. Santarem är även känd som den romerska Scalabicastrum. Det var troligen romarna som etablerade stadens 200-300 talet. Staden har flera historiska byggnader från olika arkitektoniska stilar. Kyrkan i São João de Alporao fasaden från 1100-talet är nu ett arkeologiskt museum. Den byggdes på 12-1300-talet av templet mästarna. Palace Porta do Sol ligger på en kulle vid floden och har en fin trädgård med fantastisk utsikt. En del av väggarna kvar. Santarem är ett modernt museum med tidstrogna instrument i CABAC tornet.

Flygplatsen Aeroporto de Lissabon ligger 63 km från Santarém stad.