Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Almada

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Almada inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Almada miniguide

Hyrbil Almada
Biluthyrning Almada

Almada är en stad strax söder om Lissabon vid floden Tejo.165.000 invånare bor i kommunen som bostads-och industriområden förort till Lissabon. Almada är associerat med en bro som går över floden till Lissabon. Från hamnen Cacilhas det båt till Lissabon.

I södra änden av bron är Kristus staty Se Christo Rei, som byggdes 1959. Almada har några av de bästa synpunkter från Lissabon: Kristus staty, slottet och linbanan som går till Boca göra Vento. Tidigare Almada en populär plats för domstolen, som också gav order om att bygga fler statligt ägda bostäder som fortfarande välbevarade i stadsdelen. Almada har sitt eget liv, och är en stad i sig, som är oberoende av Lissabon. Här är en teaterfestival hålls. Costa da Caparica, med långa sandstränder är en del av kommunen. Stadens köket är också värt att nämna, speciellt fiskerättigheter caldeiradas.

Flyg till Lissabon Aeroporto da Portela, ligger elva kilometer från Almada centrum.