Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Evora

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Evora inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Evora miniguide

Hyrbil Evora
Biluthyrning Evora

Evora är en stad i Alenteja provinsen inlandet.Evora handlar om. 120 km sydost om Lissabon i Portugal. Totalt 45.000 invånare bor i staden (2001). Evora är den största och viktigaste städerna i Alentejo, och kommer att bli en av Portugals vackraste städer.

Evora gamla stad är placerad på Unescos lista över världens kultur-och naturarv. Det finns många monument från romerska och arabiska gånger. Av de platser du Diana Temple från 100 – eller 200-numret som finns. Domkyrkan, ursprungligen en romersk kyrka från 1100-talet, renoverades i gotisk stil runt 1400 och är nu Portugals största gotiska kyrka. Kyrkan São Francisco anses vara en av de vackraste i landet, och kapellet i kyrkan, Capela dos ossos, är dekorerad med ben från ca.5.000 skelett.Evora har även ett museum med en samling av romerska och Museum of Art, bland annat

Den närmaste flygplatsen är Lissabon Aeroporto da Portela, 110 miles away.