Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Setubal

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Setubal inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Setubal miniguide

Hyrbil Setubal
Biluthyrning Setubal

Setubal är en stad somligger 30 km sydost om Lissabon vid floden Sado utlopp i Baia de Setúbal. Det ligger nära Arrábida National Park och bergen Serra da Arrábida.117.000 människor bor i den viktiga hamnstaden.

Setubal är känt för sitt fiske traditioner och sardinfabrikker. Staden var centrum för landets fiskeindustrin i början 20th century, men de flesta fabriker är stängda idag.Turismen har tagit över. Arrábida nationalpark har flera vackra stränder och landskap. I Sado River kan turister se en dolfinkoloni. Troia halvön erbjuder stränder och luksusressorts. Castelo de São Philip, en fästning från 16 till 1700-talet ligger vid floden, och är nu ett lyxhotell. Den största historisk byggnad i Setubal, Jesus Abbey, från 1915 till 1600 i gotisk stil. Kyrkan Sao Julião med gotiska portalen, är också av intresse. Nästan alla gamla byggnader i staden förstördes av jordbävningar i 1531 och 1755.

Flygplatsen Aeroporto de Lissabon ligger 34 kilometer från centrum av Setubal.