Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Porto Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Porto Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Porto Flygplats miniguide

Hyrbil Porto Flygplats
Biluthyrning Porto Flygplats

Francisco Sá Carneiro är namnet på en portugisisk premiärminister som dog i en flygolycka 1980. Det finns en buss mellan flygplatsen och Porto, och det finns en tunnelbanestation nära flygplatsen. De företag som hyr bilen är AA Castanheira / Budget, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, Budget, National Biluthyrning och Sixt.

Under 2008 4.534.829 passagerare som besöker flygplatsen, och det är den tredje största i Portugal. Porto Flygplats serverar 11 olika flygbolag som flyger till omkring 30 internationella destinationer. Stadga rutter tillkommer.

Det finns flera caféer på flygplatsen samt restauranger och barer. Utöver de skattefria finns det ett bra urval av butiker med produkter från norra Portugal. Flygplatsen har också trådlöst internet, ATM, post, apotek, mötes-och näringslivet rum och massage. Det finns inga hotell på flygplatsen.