Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Braga

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Braga inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Braga miniguide

Hyrbil Braga
Biluthyrning Braga

Braga är Portugals femte största stad, 45 km nordost om Porto i Cávado Valley i Minho regionen.Braga, omgiven av vallar och har 175.000 invånare. Ingår förorter har staden en befolkning på 826.000.

Braga var nog grundades av fenicierna och är en forntida kulturella och religiösa centrum. Romarna kallade det Augusta Bracara, vilket betyder pittoreska byggnader.På en kulle söder om staden kyrkan Bom Jesus do Monte, ett antal pilgrimer flockas här varje år. Den nuvarande kyrkan byggdes 1722. Här uppe finns en linbana. Stadens domkyrka är från 1100-talet. Katedralen är Igreja de Bom Jesus de Monte, flera av landets mest kända religiösa statyer och skatter, och en av landets mest kända attraktioner. Framför katedralen, är det inte mindre än 1.776 steg. Foto museet, Museu da Imagem, med Portugals största samling av fotografier, finns också här.

Porto Francisco verkstad Sa Carneiro flygplats ligger 40 km från Braga centrum.