Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Aveiro

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Aveiro inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Aveiro miniguide

Hyrbil Aveiro
Biluthyrning Aveiro

Aveiro är en stad 60 km söder om Porto vid mynningen av Rio Vouga.74.000 människor bor i staden Aveiro kanal som också kallas den portugisiska Venedig. 55.000 av dem bor i centrum.

Aveiro har sin egen gondolbåt, moiceiro, som går längs stadens många kanaler.De traditionellt används för att samla tång. Staden har en bra mix av Art Nouveau byggnader och fiske hus i en by. Men det är kust i Aveiro och sandstränderna i São Jacinto, Barra och Costa Nova som drar mest turister till staden. På kusten, som också går under namnet på silver kusten finns det utmärkta möjligheter för surfing och kite. Lokala surfa hoppa driva uthyrning av utrustning. Det finns också möjligheter att segla på Costa Nova, eller paddla kajak.

Porto Sa Carneiro flygplats Francisco verkstad, även känd som Aeroporto do Porto är landets tredje mest trafikerade flygplats, belägen cirka 67 kilometer från centrum.