Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Las Palmas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Las Palmas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Las Palmas miniguide

Las Palmas

Biluthyrning Las Palmas

Las Palmas är den största staden i Kanarieöarna .Det är också administrativt centrum i Gran Canaria, och en del kapital status i skärgården med Santa Cruz påTeneriffa .Vid den senaste folkräkningen (2006) fanns det 377.056 invånare i staden, vilket innebär att nästan hälften av Gran Canarias befolkning bor i Las Palmas.Staden, som är över 500 år gammal, har mycket historia att visa upp. I 1492 Christopher Columbus var på ett besök, och det finns därför en särskild Columbus Museum här (Casa de Colon). Andra historiska sevärdheter, är det naturligt att nämna de Santa Ana katedralen från 1497

Det är turismen som är den huvudsakliga utkomst i Las Palmas på Kanarieöarna och på andra håll. Puerto-distriktet, som omger hamnen i Puerto de la Luz, är stadens berömda nöjen centrum. Det finns restauranger, barer och nattklubbar i närheten. Detta är också den 4 km populära stranden Playa de las Canteras. Ca. 100 meter från stranden finns ett naturligt rev, vilket både minskar våghöjden för bad och har en viktig funktion i områdets ekosystem.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i Las Palmas och Las Palmas flygplats. Vi är oftast billigare på bilen än våra konkurrenter eftersom vi jämför välkända företag som Avis, Budget, Alamo och National. Prova sökmotorn ovan för att se tillgängliga hyrbilar och erbjudanden.

 

Svenska