Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Caceres

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Caceres inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Caceres miniguide

Hyrbil Caceres
Biluthyrning Caceres

Cáceres är huvudstad i provinsen Cáceres tillhör Estremadura regionen. Staden är centralt beläget i den västra delen av Spanien, och dess befolkning är omkring 90.000 (2.008).Det handlar om 100 km till gränsen mot Portugal i väster och 300 km till huvudstaden Madrid i nordost.Cáceres grundades under namnet Castra Caecilia av romarna år 74 f.Kr. Kr. och erövrades av morerna på 700-talet.

Stadens arkitektur präglas av den långa historia och de olika regel och områdets Gamla stan är noterat på Unescos lista över världsarv. Den historiska staden har en medeltida karaktär och är omgiven av en gamla stadsmuren med anor från både den romerska eran och tiden under morerna. Här kan du se kyrkor och kloster som går tillbaka till 1200-talet och historiska palats och torn. Du kan också besöka olika museer och njuta av musikfestivaler, påsk fest och karneval.

Badajoz flygplats ligger drygt 100 km söder om Cáceres.