Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Santander

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Santander inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Santander miniguide

Hyrbil Santander
Biluthyrning Santander

Santander är huvudstad i provinsen Kantabrien och regionen med en befolkning som uppmättes till över 180 000 under 2009. Santander ligger på den norra kusten i den västra delen av Spanien som gränsar till Biscayabukten. Hamnen är en fiskehamn och en export hamn där det fraktade varor såsom kol, vin och vete. Det finns ungefär 450 km till huvudstaden Madrid i söder och en drygt 200 km till den franska gränsen i öster.

Santander är en resort med vackra stränder och många sevärdheter. Magdalena halvön är en utmärkt plats att tillbringa dagen. Här finns vackra stränder, en liten djurpark med pingviner, ett friluftsmuseum och en fd kungligt lustslott. I centrum kan du uppleva museet Museet för konst och ett kasino. Gamla stan var nästan helt förstörd av en stor brand 1941, men det är fortfarande möjligt att se historiska byggnader såsom restaurerade katedralen i 1200-talet.

Santander Airport är en internationell flygplats belägen ca. 7 km utanför centrum.