Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lerida

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lerida inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lerida miniguide

Hyrbil Lerida
Biluthyrning Lerida

Lérida ofta kallas Lleida är huvudstad i provinsen Lérida. Den ligger på stranden av floden Serge nordöstra Spanien .Lleida ligger ca. 180 km väster om staden Barcelona och ca 115 km från Medelhavskusten i sydost.Lleida är 7. största stad i Katalonien med en befolkning på ca. 135.000 (2009). Detta är också en av de äldsta städer och grundades omkring år 300 f.Kr. Kr.

Det är fortfarande möjligt att se ruinerna av den antika romerska staden murar och romerska byggnader. Seu Vella katedralen eller Lérida Slott är ett känt landmärke och en vacker katedral som reser sig över staden på en liten kulle. Katedralen inleddes 1200-talet och klockan tornet färdigställdes 1400-talet. Museum of Lleida är ett historiskt museum och Roda Roda är ett museum för bilar och motorcyklar. Den är värd flera festivaler i staden, inklusive en karneval, påsk fest, maifestival och hösten festival.

Lleida-Alguaire flygplats öppnades 2010 och ligger ca 15 km utanför Lleida.