Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Murcia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Murcia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Murcia miniguide

Hyrbil Murcia
Biluthyrning Murcia

Murcia ligger på den östra kusten av Spanien i regionen med samma namn, precis vid floden Segura.Staden har 422.861 invånare (2007). Murcia grundades år 825 och har många historiska byggnader och kyrkor för att visa upp. Även Murica mest lever på turismen är det en relativt lugn stad att semestra i. Oavsett årstid du kommer aldrig uppleva massturism i staden. Den viktigaste punkt av intresse i centrum, vilket också är ett landmärke i Murcia, är den imponerande katedralen Santa Maria. Den byggdes omkring 1400-talet, men tornet färdigställdes 1792. Katedralen är en blandning av flera stilar, inklusive Gotik, renässans och barock.

Gamla stan är också väl värt ett besök för dess charmiga smala gator. Andra sevärdheter är Salzillo Museum med sina vackra skulpturer och en trädgård området El Valle, som ligger på berget bakom centrum.Utsikten från toppen är otroligt vacker.

Det finns många vackra sandstränder i området. Med bil tar det bara 30 min. att köra från Murcia till ett av de kustnära badplatser.

Den närmaste flygplatsen är Murcia-San Javier flygplats, 45 km. sydost om centrum.

Alicante Airport används ofta av turister på väg till Murcia.Runtime från Alicante till Murcia är cirka 1 timme.