Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Alicante Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Alicante Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Alicante Flygplats miniguide

Hyrbil Alicante Flygplats
Biluthyrning Alicante Flygplats

Alicante flygplats (ALC) ligger 9 km sydväst om Alicante. Det finns goda bussförbindelser mellan flygplatsen och Alicante. Det finns 10 olika bilföretag på flygplatsen, det är de nationella rar, Spela in, Sixt, Auriga, Centauro, Avis, Hertz, Solms, Goldcar Europa och Europcar.

9.139.607 passagerare besökte flygplatsen under 2009, vilket gör den till 6. mest trafikerade flygplatsen i Spanien, efter antal passagerare.Det är den främsta knutpunkten för Ryanair som utgör omkring en fjärdedel av passagerartrafiken (2009) följt av Easyjet. Flygplatsen har två terminaler och en terminal 3 kommer att slutföras under 2011.

Det finns flera barer, kaféer och restauranger i Alicante flygplats. Den har tre olika taxfree-butiker och flera specialbutiker som säljer allt från musik till smycken och sportartiklar. Andra faciliteter inkluderar ett apotek, internet, sjukvård och apotek.