Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Valladolid

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Valladolid inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Valladolid miniguide

Hyrbil Valladolid
Biluthyrning Valladolid

Valladolid ligger centralt i regionen Castilla y León i västra Spanien. Staden är huvudstad i provinsen Valladolid och nära längs loppet av floder och Pisuerga Esgueva.Det är ca. 150 km till den portugisiska gränsen i väster och huvudstaden Madrid, ligger cirka 200 km söder om Valladolid.På 900-talet Valladolid en liten by och började växa bortom 1100-talet. Idag befolkningen mätt på över 315.000 (2009).

Valladolid är en gammal stad med en historisk karaktär, och i gamla staden är Plaza Mayor, omgiven av vackra byggnader från medeltiden, utöver stadshuset. Några av de historiska byggnaderna är den ofullbordade katedralen som inleddes på 1500-talet och ett kungligt palats som är från 1500-talet. Utforskaren Christopher Columbus dog i Valladolid i 1506 och författaren Miguel de Cervantes skrev en del av Don Quijote här. Båda husen är bevarade och det finns möjligheter för en rundtur.

Valladolid flygplats är ca. 10 km utanför centrum.