Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tudela

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tudela inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tudela miniguide

Hyrbil Tudela
Biluthyrning Tudela

Tudela tillhör provinsen Navarra och har ett söderläge i regionen Navarra i norra delen av Spanien. Tudela ligger vid floden Ebro är Spaniens längsta flod, där floden finns inom de nationella gränserna. Gränsen mellan Frankrike, som ligger cirka 150 km från Tudela, medan Medelhavskusten har en plats ca. 350 km väster om staden.Under 2009 befolkningen var ca. 35 000 invånare i Tudela.

Tudela grundades av muslimer i 807 år och idag kan man fortfarande se det medeltida byggnader, särskilt kyrkor. Iglesia de Magdalena och Iglesia de San Nicolás sträcker sig tillbaka till 1100-talet, medan stadens katedral byggdes 1100 – och 1200-talet. Museum of Tudela är en konst museum inrymt i en byggnad från 1400 – och 1500-talet. Många av de gamla byggnader som ligger i den historiska staden med smala gator och den vackra Plaza Vieja som centrum.

Zaragoza Airport ligger ca. 90 km sydost om Tudela.