Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Algeciras

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Algeciras inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Algeciras miniguide

Hyrbil Algeciras
Biluthyrning Algeciras

Algeciras är en stad på södra kusten av Spanien och bara ca. 20 km till landets sydligaste punkt.Algeciras ligger på västra sidan av Algecirasbukta och är Spaniens största hamn för färjetrafiken till Marocko på den afrikanska kontinenten.Algeciras tillhör provinsen Cádiz och det tar ungefär 40 minuter med bil till Gibraltar, som ligger på motsatt sida av bu KTA.Namnet kommer från al-Jazira, som är det arabiska ordet för halvön. Befolkningen är mätt vid ca. 116.000 (2009).

När du besöker hamnen i Algeciras en av de första platser som du bör se. Dessutom kan du se historiska byggnader som ett arabiska bad och en gamla stadsmuren i gamla stan.I staden finns även många kyrkor och kapell från 1700-talet och torn från 900-talet. Det hölls flera festligheter i Algeciras, inklusive Fiesta de los Tosantos och Carnival of Algeciras.

Den närmaste flygplatsen är Gibraltars flygplats som ligger på östra sidan av Algecirasbukta, ca 25 km från staden.