Hyrbil Marocko

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Marocko

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Marocko inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Marocko miniguide

Hyrbil Marocko

Biluthyrning Marocko

Marocko är beläget i den nordvästra delen av Afrika, och har kust mot både Medelhavet och Atlanten. Landet, som har en befolkning på 32,7 miljoner, också har en gemensam gräns med   Algeriet och Västsahara.Inuti Marockos egna gränser är också de två spanska enklaverna Ceuta och Mellilla.

Stora bergskedjor dominerar det inre av Marocko – från Rif-bergen i norr till Atlasbergen, sträcker sig från mitten av landet till Saharaöknen. Den högsta toppen, Jbel Toubkal är 4.165 m.

Klimatet i Marocko är mycket olika. Längs kusten – både i norr och väst – det är en tempererad zon som påverkas av Medelhavsklimat. Både interiör och längs kusten, den torra vindar från Sahara och orsakar mycket höga temperaturer – i själva verket upp till 45 grader C. Uppe i Atlasbergen, kan den ändå anses kyla och snöstormar är inte ovanliga.

De flesta större städer i landet ligger längs Atlantkusten. Detta inbegriper kapital Rabat (1,7 miljoner invånare) och Marockos största stad, Casablanca (3,1 miljoner invånare).Andra större kuststäderna är Agadir och Tanger (där du kan se i klart väder över till Gibraltar och Spanien ).Miljoner städerna Fes och Marrakech, men längre in i landet.

Marockos största flygplatsen är Aéroport International de Mohammed V, och ligger i Casablanca.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i hela Marocko. Prova vår sökmotor för att se listan över tillgängliga bilar och priser.

Svenska