Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Casablanca Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Casablanca Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Casablanca Flygplats miniguide

Hyrbil Casablanca Flygplats
Biluthyrning Casablanca Flygplats

Mohammed V internationella flygplats ligger 30 km sydost om Casablanca på huvudvägen till Marrakech.Det är möjligt att använda både järnväg och buss för att resa mellan flygplatsen och Casablanca För den som vill hyra en bil så valet är mycket bra, alla 28 biluthyrningsfirmor finns representerade på flygplatsen. Några av företagen är Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt och sparsam.

Casablanca flygplats är den mest trafikerade flygplatsen i Marocko och den 6 största i hela Afrika i termer av antal passagerare.Under 2009 anställda 6.400.000 passagerare på det. Det är en hubb för flygbolagen Air Arabia Maroc, Jet4you, Regional Air Lines och Royal Air Maroc där den senare är den som flyger till de flesta destinationer. Den har tre terminaler och Terminal 3 är under renovering.

Det finns ett shoppingcenter på avgång terminal och ett bra urval av butiker med skattefri försäljning i alla terminaler. Casablanca flygplats har också flera kaféer, barer och restauranger, banker, post, bönerum, ett apotek och ett businesscenter med internet. Det finns inga hotell på flygplatsen, det närmaste hotellet är Atlas Airport Hotel.