Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Casablanca Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Casablanca Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Casablanca Flygplats miniguide

Hyrbil Casablanca Flygplats

Biluthyrning Casablanca Flygplats

Mohammed V internationella flygplats ligger 30 km sydost om Casablanca på huvudvägen till Marrakech.Det är möjligt att använda både järnväg och buss för att resa mellan flygplatsen och Casablanca För den som vill hyra en bil så valet är mycket bra, alla 28 biluthyrningsfirmor finns representerade på flygplatsen. Några av företagen är Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt och sparsam.

Casablanca flygplats är den mest trafikerade flygplatsen i Marocko och den 6 största i hela Afrika i termer av antal passagerare.Under 2009 anställda 6.400.000 passagerare på det. Det är en hubb för flygbolagen Air Arabia Maroc, Jet4you, Regional Air Lines och Royal Air Maroc där den senare är den som flyger till de flesta destinationer. Den har tre terminaler och Terminal 3 är under renovering.

Det finns ett shoppingcenter på avgång terminal och ett bra urval av butiker med skattefri försäljning i alla terminaler. Casablanca flygplats har också flera kaféer, barer och restauranger, banker, post, bönerum, ett apotek och ett businesscenter med internet. Det finns inga hotell på flygplatsen, det närmaste hotellet är Atlas Airport Hotel.

Svenska