Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Rabat

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rabat inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rabat miniguide

Hyrbil Rabat
Biluthyrning Rabat

Rabat är Marockos huvudstad. Rabat är beläget på västkusten, floden Bou-Regregs utlopp i Atlanten, norr om Casablanca.1.6 miljoner invånare bor i Rabat.

Rabat växte upp kring ett kloster som grundades här av Almohades på 1100-talet. Rabat har flera medeltida byggnader, murar från 1100-talet och 44 meter höga tornet Hasan, moskén från 1200-talet. Detta är också Oudaya Kasbah, som har en vägg med en stor hamn, den sista delen av 1100-talet. Staden fungerade som ett stöd punkt under striderna mot de kristna i Spanien. Enligt den franska protektoratet och växte snabbt och staden är starkt influerad av den franska kulturen. I den europeiska New Town, kan besökare se sultanens palats och den kungliga moskén. Söder om Rabat är Chelles med flera ruiner som går tillbaka 2500 år i tiden. Staden har flera museer Konstmuseet och arkeologiska museum och många caféer där besökarna kan göra som lokalbefolkningen: dricka mintte och se på livet.

Aeroport de Rabat ligger i Rabat Salé tvillingby, åtta kilometer från Rabat.