Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tangier

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tangier inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tangier miniguide

Hyrbil Tangier
Biluthyrning Tangier

Tanger en stad i norra Marocko vid Gibraltar sund.669.000 människor bor i den viktiga hamnstaden (2004). Härifrån båten till Spanien och Gibraltar.

Tanger har en stor marknad, och var känd som en smuggling centrum efter den 2: a världskriget. Staden är omgiven av murar och är som en amfiteater från Tanger Bay.Hamnen är ett gammalt citadell och en sultanens palats, med etnografiska och arkeologiska museum. Den gamla staden har byggnader från medeltiden. Besökarna kan ta en promenad längs stranden och gå besöka ett konstmuseum eller grav Ibn Battouta reste en islamisk rättslig lärd, quadi.Tanger var ursprungligen en fenicisk koloni och härstammar från 1400 f.Kr. Kr. 100 f. Kr. Romarna tog över staden, och från 683 staden var arabiska. Den hade en viktig roll som en gränsövergången tillSpanien för morerna ”tid.Tanger har tidvis tillhört PortugalFrankrikeSpanien och England, och har en stor europeisk stad.

Tanger Boukhalef flygplats ligger 12 kilometer från staden.