Hyrbil England

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning England

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i England inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

England miniguide

Hyrbil England

Biluthyrning England

England ligger i den sydöstra delen av Förenade kungariket (officiellt: Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland ), och är den största och folkrikaste land på ön.England har 51 miljoner invånare (2008), som gränsar Skottland i norr och Wales i väster.Landet har även kust mot Nordsjön, Irländska sjön, Engelska kanalen, Keltiska sjön och Bristol Channel.

Landskapet i England kännetecknas generellt av lågland, men i norr och nordväst höglandet något. Det högsta berget är Scafell Pike – som ligger 987 m. Sydvästra delen av landet är robust sandsten och granittplatåer.

England har ett milt, tempererat klimat med ett väderomslag. Ofta är klimatet kännetecknas av hög luftfuktighet.

Kapitalet och den världsmetropol London har 7,5 miljoner invånare (ungefär 12 miljoner i storstadsområdet), belägen vid floden Themsen i sydöstra England.Staden är en av de stora politiska, ekonomiska och kulturella centra i världen. London har många världsberömda sevärdheter, inklusive Buckingham Palace, London Bridge, parlamentet, Big Ben, London Eye och British Museum, bara för att nämna några.

Den mest besökta städer i England är London , Manchester , Birmingham , Bristol , Leeds , Blackpool, York, Scarborough, Newcastle Gateshed och Liverpool .Flera av dessa städer har internationella flygplatser.

London Heathrow flygplats är den största och mest trafikerade internationella flygplatsen i Storbritannien.Flygplatsen ligger 24 km väster om centrala London.

Huvudstaden har också de mindre flygplatserna London City Airport, London Stansted och London Gatwick Airport.

Genom Hyrbilguiden.se kan du beställa en bil till ovanstående flygplatser samt på de flesta större städer och semesterorter. Boka billiga biluthyrning i dag.

Svenska