Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Southampton Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Southampton Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Southampton Flygplats miniguide

Hyrbil Southampton Flygplats
Biluthyrning Southampton Flygplats

Southampton International Airport (SOU) ligger 7 km utanför Southampton. Det bästa sättet att resa mellan flygplatsen och Southampton är med tåg, och det är den kortaste ”slätten två tåg” – avståndet i hela Europa. Från tågstationen på flygplatsen, en resa till flera destinationer i England, med snabba tåg är en i London på 66 minuter.Biluthyrning företag som är belägna mittemot terminalen bredvid kortare vistelse Car Park. De som erbjuder biluthyrning är Hertz, Avis, Europcar, National, och Alamo.

Under 2008 1.945.993 passagerare som besöker flygplatsen som är den 20 största i England. Southampton Airport är den viktigaste utgångspunkten för Flybe. De tre mest populära internationella destinationer är ParisAmsterdam och Alicante. Southampton har ett fåtal restauranger, tax free och ett litet urval av butiker. Den närmaste hotell, Best Western Botleigh Grange Hotel, som ligger 5 km från flygplatsen.