Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Southampton

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Southampton inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Southampton miniguide

Hyrbil Southampton
Biluthyrning Southampton

Southampton befinner sig i södra England, och tillhör grevskapet Hampshire.Det är beläget i Isle of Wight, högst upp i viken Southampton Vatten, som sträcker sig från Engelska kanalen. Nära den plats där floder möts är Southampton Testa och klia. Southampton är den största staden i Hampshire med en befolkning på nästan 250, 000 (2008).

Southampton historia går tillbaka till romartiden, som fortfarande är ett bevis på den gamla staden i form av resterna av den romerska muren. Staden har länge varit en viktig hamn och skadades under 2 Världskriget. Detta innebar att stora delar av staden förstördes, men flera historiska byggnader överlevde, inklusive Museum Medieval Merchants House från 1200-talet. Southampton är också en modern stad som kan erbjuda bra shopping, arrangerade turer i centrum, båt på sjön och en mängd grönskande parker, varav en del härrör från medeltiden.

Southampton Airport ligger bara 7 km från stadens centrum och är 20. största flygplatsen i Storbritannien.