Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Paris

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Paris inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Paris miniguide

Paris

Biluthyrning Paris

Frankrikes huvudstad Paris är Europas största stad – åtminstone om hela huvudstadsregionen ingår.Det drivs sedan med en total befolkning på 12 miljoner. Inom den fastställda stadens gränser från 1860 liv, dock ”bara” 2,2 miljoner människor (2007). Paris är också Europas mest besökta stad. Cirka 30 miljoner besökare kommer hit årligen.

Paris är en separat avdelning (län) och är också i fokus i regionen Île-de-France. Floden Seine i två delar centrum – Rive Gauche (Left Bank) och Rive Droite (högra stranden).

Det kan göra en väldigt lång lista över alla sevärdheter i Paris. Bland de mest kända är Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame kyrkan och Sacré Coeur, Invalides Dome, Panthéon och parad Champs-Elysées. Och stadens många museer, konstmuseer, Louvren och National Museum of Modern Art i Centre Pompidou den mest besökta.

Annars, den pittoreska Quartier Latin på den vänstra stranden och kvartalen konstnären av kullen Montmartre (nära Sacré Coeur) populär vallfartsort – och man är i Paris, måste du också njuta av vad den typiska parisiska caféliv. Passagerare som reser med barn, ett besök på Disneyland Resort Paris ca 30 km öster om huvudstaden är osannolikt att undvika.

Paris har två stora internationella flygplatser: Orly Airport (15 km söder om staden) och Roissy Charles de Gaulle (25 km nordost om staden)

Priser för biluthyrning i Paris varierar kraftigt. Det är värt att vara tidigt för det billigaste priserna. Vi rekommenderar att beställa din bil så tidigt som möjligt, särskilt om du beställer under högsäsong som löper från maj till september.

 

Svenska